HomeMobileAndroidÎn sfârșit Maps și Waze vor partaja detaliile despre incidentele de pe...

În sfârșit Maps și Waze vor partaja detaliile despre incidentele de pe traseu!

Alături de alte câteva schimbări Google a anunțat că Maps și Waze vor schimba date legate de incidentele raportate de comunitate!
Alături de alte câteva schimbări Google a anunțat că Maps și Waze vor schimba date legate de incidentele raportate de comunitate!

Deși multă lume a fost convinsă că Google deja făcea asta, doar acum lucrurile devin reale: Maps și Waze vor schimba detalii legate de incidentele raportate de comunitate. Adică va fi mai simplu de a vedea radare, probleme de drum sau ambuteiaje în Waze, dacă ele au fost raportate din Maps, sau invers.

Schimbarea are efect mai mare asupra utilizatorilor de Google Maps, care până acum nu aveau acces (complet) la datele furnizate de comunitatea Waze. Treaba asta se schimbă și probabil că va face mai utilă și prin România navigarea cu Google Maps.

Odată cu această schimbare aplicația Google Maps (de Android și iOS) primește opțiuni mai simple pentru raportarea de incidente – construcție, drum închis, poliție, radare, obiecte etc. Iar asta se va putea realiza grație unor butoane mai mari ce apar pe ecranul Google Maps. Iar astea vor trebui să apară și în Car Play și Android Auto atunci când e folosită aplicația Google Maps.

Mai departe, o altă chestie faină care apare în Maps este destinația va apărea pe hartă cu o altă culoare, inclusiv cu detalii legate de locul de intrare. Când o să fim aproape de destinație, aceste opțiuni se vor activa automat.

Util e și faptul că Google activează acum în Maps și alertele legate de camerele de supraveghere/radare de pe traseu. Nici aici nu trebuie făcut nimic special, dacă ele sunt prezente pe traseu, vor fi evidențiate.

Încă nu am văzut ca noile schimbări să fie active în Google Maps de iOS, mă aștept ca ele să vină în curând atâta vreme cât Google le-a anunțat deja. Stați cu ochii pe Apple Store și Play Store ca să prindeți primii update-urile de Google Maps și apoi să testați noile opțiuni. Și poate cu ocazia asta mai folosiți și Google Maps – nu vă recomand să faceți asta când mergeți prin România sau prin țările … est europene precum Grecia, Serbia, Bulgaria pentru că o să regretați rutele propuse ce au mari șanse să vă ducă prin bălării …

via Google

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep