HomeFeaturedFocusHuawei Nova Flip a fost prezentat oficial

Huawei Nova Flip a fost prezentat oficial

Huawei Nova Flip

Compania chineză a prezentat oficial noul pliabil de tip clamshell Huawei Nova Flip. Un pliabil elegant, poziționat ca accesoriu de fashion. Includerea în seria Nova ar fi putut însemna și un preț de achiziție ceva mai accesibil, dar telefonul se poziționează destul de sus, așa cum vom vedea. Nu doar ca preț, dar și ca specificații tehnice. Mai rămâne de văzut dacă va ieși oficial în afara Chinei și va ajunge și în Europa. Deocamdată nu avem detalii din acest punct de vedere.

Telefonul are un display extern mic, cu diagonală de 2.14 inchi, de formă pătrată. Un panel OLED cu rezoluție de 480 x 480 pixeli și rată de refresh de 120 Hz, poziționat lângă cele două camere foto. Ecranul interior este un LTPO OLED de 6.94 inchi, cu rezoluție de 1136 x 2690 pixeli și aceeași rată de refresh de 120 Hz. Telefonul are o grosime de doar 6.88 mm atunci când este deschis.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral. Un orificiu discret ascunde o cameră selfie de 32 MP. Pe spatele lui Huawei Nova Flip găsim un sistem dual-camera. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP și este ajutat de un ultrawide de 8 MP.

Compania a păstrat secretul în ceea ce privește chipset-ul și memoria RAM. Speculațiile vorbesc despre un Kirin 8000 proprietar. Memoria RAM rămâne un mister. Pentru capacitatea internă de stocare avem opțiuni de 256 GB, 512 GB și chiar 1 TB.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4400 mAh, care se poate încărca cu 66W. Mai merită evidențiat sistemul de operare Harmony OS 4.2, care se mândrește cu câteva funcții AI, doar este la modă așa ceva.

Huawei Nova Flip vine în variante de culoare New Green, Sakura Pink, Zero White și Starry Black. Cea verde arată foarte fain! Prețurile de vânzare, deocamdată valabile pentru piața din China sunt de aproximativ 745 dolari, 800 dolari și respectiv 910 dolari, în funcție de capacitatea internă de stocare pentru care se optează.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep