HomeFeaturedFocusHMD Global a prezentat Barbie Phone

HMD Global a prezentat Barbie Phone

Barbie Phone

După multe rude de leak-uri și zvonuri, avem oficial Barbie Phone. Cei de la HMD Global au prezentat oficial acest produs în jurul căruia s-a generat atât de multă vâlvă. Un produs mai degrabă pentru colecționari sau fanii foarte înrăiți ai acestei francize, pe care restul lumii îl va privi zâmbind. Și probabil va trece mai departe!

În realitate este doar un Nokia 2660 Flip (un feature phone) care își popune să exploateze frenezia iscată de producția cinematografică cu același nume. Ușor cam tardiv, s-ar putea spune. Hype-ul Barbi a cam trecut. Eviden, culoarea este roz aprins. Și asta limitează din nou publicul țintă destul de mult. Chiar și bateria (de 1450 mAh, care se poate schimba) este de culoare roz!

Evident, Barbie Phone vine cu o temă software dedicată. Care include nu doar iconițe, tonuri de apel și wallpaper-uri dedicate. Ci și anumite remindere cu subiecte din sfera self-care, o aplicație Barbie Meditation și anumite sfaturi care să limiteze utilizarea telefonului. Un motiv pentru care oficialii companiei au ales un feature phone.

În pachetul standard se mai găsesc două capace de protecție (tot de culoare roz) cu diferite modele, un cablu de încărcare roz, niște mărgele care se pot atașa telefonului, autocolante cu Barbie. Este clar că subiectul este exploatat la maxim.

Nu insist pe specificațiile tehnice ale lui Barbie Phone. Este un feature phone relativ modest. Iar prețul de vânzare de 129 euro contrastează puternic cu detaliile tehnice modeste. Dar mai spun o dată, la final: cred că este mai degrabă un produs pentru colecționari, decât unul pe care să îl folosești în viața de zi cu zi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep