HomeFeaturedFocusGalaxy S25 Ultra, mai ușor și subțire decât iPhone 16 Pro Max...

Galaxy S25 Ultra, mai ușor și subțire decât iPhone 16 Pro Max și Pixel 9 Pro XL

Galaxy S25 Ultra

Am văzut deja zvonuri care spuneau că Samsung Galaxy S25 Ultra va avea un design destul de schimbat în comparație cu ultimele generații. Vom avea colțuri ceva mai rotunjite, care nu vor mai jena utilizatorul. Muchia laterală ar trebui să fie plată, la fel ca ecranul, dar colțurile vor fi mai rotunde.

Acum, un alt zvon duce informațiile chiar mai departe. Flagship-ul Samsung va fi mai ușor și mai subțire decât principalii competitori iPhone 16 Pro Max și Pixel 9 Pro XL. O afirmație îndrăzneață, în contextul în care nici nu avem încă detaliile viitorului vârf de gamă de la Apple. Acesta va fi lansat pe 9 septembrie.

Despre Pixel 9 Pro XL-ul celor de la Google știm în schimb că are 221 grame și o grosime de 8.5 mm. Teoretic, dacă acest zvon se va dovedi real, Samsung Galaxy S25 Ultra ar trebui să intre sub aceste valori. Ice Universe, sursa acestor informații merge duce lucrurile și mai în extrem. Toate Ultra-urile care vor sosi în viitorul apropiat nu vor putea să surclaseze flagship-ul coreean la aceste aspecte. Vorbim aici de Oppo Find X8 Ultra, Xiaomi 15 Ultra sau vivo X200 Ultra. Pare că deja se sare calul!

În altă ordine de idei, un zvon ceva mai interesant ne spune că Ultra-ul generației S25 va fi echipat cu 16 GB de RAM. Această memorie RAM va fi aceeași pentru toate capacitățile de stocare cu care va veni terminalul.

Fotografia care însoțește acest material este una neoficială!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep