HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Samsung Galaxy F05

FOTO: cum arată Samsung Galaxy F05

Samsung Galaxy F05

Un set de fotografii ce par a fi unele oficiale de presă cu Samsung Galaxy F05 a ieșit la iveală și face rapid turul publicațiilor online de specialitate. Motivul pentru tot acest hype pare să fie unul destul de simplu. Telefonul are un aspect ușor mai premium decât predecesorii și frații săi. Pentru simplu fapt că are pe spate o textură ce imită pielea naturală.

Galaxy F05 este corespondentul pentru anumite piețe asiatice al lui Samsung Galaxy A05. Deși nu ar trebui să ajungă în Europa, face ce face și an de an vedem telefoanele Galaxy F, alături de Galaxy M-uri, inclusiv pe piața din România. Pe canale mai mult sau mai puțin oficiale, dar publicul doritor le poate accesa.

De notat și că în Asia se pregătește apariția lui Samsung Galaxy F05, iar în Europa am avut deja parte de lansarea oficială pentru Samsung Galaxy A06. Puțin încurcat și sistemul ăsta de denumiri folosit de compania coreeană.

Fotografiile lasă la vedere nu doar acea textură specială de pe spatele terminalului. Vedem tot pe spate și un sistem foto dual-camera. Iar în față, pentru camera selfie, avem un notch în forma literei U. Nu avem însă deocamdată detalii tehnice despre acest terminal.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep