HomeFeaturedFocusApple va prezenta seria iPhone 16 pe 9 septembrie

Apple va prezenta seria iPhone 16 pe 9 septembrie

iPhone 16

UPDATE: Zvonurile au fost pe aproape, dar nu foarte exacte. Evenimentul de lansare va avea loc pe 9 septembrie, compania trimite deja invitațiile oficiale.

STIREA INITIALĂ: Se pare că evenimentul de prezentare a noilor dispozitive din seria iPhone 16 va avea loc pe 10 septembrie. A fost ceva mister asupra datei evenimentului, dar cele mai recente informații indică acest 10 septembrie. Inclusiv Mark Gurman, un analist specializat pe subiecte Apple a venit cu această dată ca fiind cea reală. Sursele acestuia se pare că au fost din interiorul companiei, așa că informație are toate șansele să fie cea corectă.

Se va respecta astfel calendarul anului trecut. Nu ziua, dar aceeași săptămână a anului. Evenimentul de lansare ar trebui să aibă loc în Apple Park din Cupertino, ca de obicei.

Ca de obicei, precomenzile vor începe imediat după evenimentul de lansare. Iar livrările de iPhone 16 se speculează că vor începe pe 20 septembrie.

În altă ordine de idei, se pare că LG Innotek va fi furnizorul exclusiv pentru prima livrare consistentă de senzori telephoto pentru modelele Pro ale acestei generații. Sunt șanse ca pentru loturile viitoare Apple să apeleze și la alți furnizori. Dar este o informație destul de sigură că lotul inițial a fost furnizat integral de compania coreeană. Aceasta a livrat în colaborare cu Jahwa Electronics și mecanismul de stabilizare optică al sistemului foto.

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep