HomeFeaturedFocusApple tocmai a lansat iOS 17.6.1, un update ce ar trebui instalat...

Apple tocmai a lansat iOS 17.6.1, un update ce ar trebui instalat rapid!

La nici o săptămână de la lansarea iOS 17.6 Apple aduce pachetul iOS 17.6.1 care vine să repare mai multe bug-uri, inclusiv unul legat de Advanced Data Protection.
La nici o săptămână de la lansarea iOS 17.6 Apple aduce pachetul iOS 17.6.1 care vine să repare mai multe bug-uri, inclusiv unul legat de Advanced Data Protection.

Apple ne anunță că e timpul să mai facem încă un update de iOS – 17.6.1 mai exact, pentru că da, între timp au mai descoperit ceva probleme în sistemul de operare pentru iPhone. Singura informație furnizată este că sunt reparate mai mult e probleme care blocau buna funcționare a Advanced Data Protection.

Ce înseamnă Advanced Data Protection? Este o opțiune care permite extinderea criptării end-to-end către serviciile iCloud pentru crearea copiilor de siguranță, salvarea mesajelor, a pozelor și așa mai departe. Pentru că nu sunt oferite mai multe detalii și update-ul acesta a venit intempestiv, e clar că e o problemă importantă, cel mai probabil deja exploatată de hackeri.

Venit la numai o săptămână de la lansarea iOS 17.6, acest nou patch nu aduce niciun fel de opțiuni sau funcții noi înainte de lansarea iOS 18 – e foarte posibil ca până la jumătatea lunii septembrie când e posibil să vedem lansarea iPhone 16 și odată cu ea versiunea iOS 18, să fie ultima versiune de iOS.

Tocmai de aceea ar fi bine să puneți pachetul, chiar dacă nu folosiți niciun serviciu iCloud. Pachetul nu e mare – aproape 350 MB și se instalează rapid.

Așa că dați-i drumul la download!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep