HomeFeaturedFocusZTE revine pe piața locală cu patru telefoane Nubia

ZTE revine pe piața locală cu patru telefoane Nubia

Nubia

ZTE revine pe piața locală de smartphone cu nu mai puțin de patru telefoane Nubia. O surpriză plăcută, așa cum ar trebui să fie orice diversificare a ofertei existente. Utilizatorul final are de câștigat în mod evident.

Cele patru dispoizitive sunt Nubia Focus Pro 5G, Nubia Focus 5G, Nubia Music și Nubia Neo 2 5G. În prezent sunt disponibile în oferta eMAG.ro, unde beneficiază pentru o perioadă limitată și de un discount/voucher de 100 lei.

Nubia Focus Pro 5G este un camera phone cu preț accesibil și specificații tehnice decente. Fură privirea printr-un aspect fizic impozant, lucru datorat modulului foto care iese în evidență. Se vinde cu 1599 lei și este cel mai scump dintre cele patru.

Următorul pe listă este Nubia Neo 2 5G. Un telefon de gaming cu preț accesibil (1499 lei), care propune un aspect fizic interesant și are două mari argumente pentru segmentul din care face parte. Primul este acumulatorul de 6000 mAh, care ar trebui să confere o autonomie îndestulătoare pentru a nu perturba experiența de gaming. Cel de-al doilea este reprezenat de zonele sensibile de pe muchia laterală, ce funcționează ca shoulder triggere și îmbogățesc experiența de gaming.

Nubia Focus 5G este o variantă ceva mai accesibilă pentru modelul Pro. Are un preț de vânzare de 1199 lei.

În fine, cel mai accesibil model dintre cele patru este Nubia Music. Un telefon cu un preț de vânzare de 749 lei. Se remarcă prin difuzorul de mari dimensiuni de pe spate și prin cele două mufe jack de 3.5 mm. Evident, un telefon destinat celor care consumă muzică. Își propune să ofere o experiență audio superioară și anumite facilități pentru pasionați (partajarea conținutului audio).

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep