HomeFeaturedFocusXiaomi Mix Flip vine în Europa

Xiaomi Mix Flip vine în Europa

Xiaomi Mix Flip

În momentul în care compania chineză a prezentat oficial primul său foldable de tip clamshell, Xiaomi Mix Flip, opinia publică a dorit să știe rapid dacă acesta va veni și în Europa. Nu a existat o confirmare oficială a acestui aspect până acum. Se pare că într-un final a fost confirmată totuși această disponibilitate, prin vocea unui Country Manager Xiaomi dintr-o țară europeană (Bulgaria).

Acesta a scos telefonul din buzunar în cadrul unui eveniment. Și a confirmat participanților faptul că telefonul va ajunge repede și în Europa. Nu mai puțin de cinci țări europene se vor bucura de el încă din primul val de disponibilitate.

Avem chiar și un preț vehiculat de același oficial al companiei chineze. Se pare că Xiaomi Mix Flip va costa undeva între 1300 și 1400 euro în momentul în care va deveni disponibil.

Telefonul este echipat cu un nucleu hardware de top. Se bazează pe un chipset de top Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Sunt disponibile mai multe combinații de memorii. Primele au 12 GB de RAM și memorii interne de 256 GB sau 512 GB. Cea de top vine cu 16 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 1 TB. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4780 mAh, care se poate încărca cu 67W.

Xiaomi Mix Flip vine cu un display exterior de 4.01 inchi. Un panel AMOLED cu rezoluție de 1392 x 1208 pixeli, rată de refresh de 120 Hz și o luminozitate de top de 3000 niți. Acesta este perforat de un sistem de două camere, ambele cu senzori de 50 MP, dezvoltat în colaborare cu Leica. Un senzor principal este ajutat de un telephoto cu zoom optic 2x. Ecranul interior este un LTPO AMOLED de 6.86 inchi. Rezoluția este de 1224 x 2912 pixeli. Păstrează rata de refresh de 120 Hz și luminozitatea de top de 3000 niți. Camera frontală are o rezoluție de 32 MP.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep