HomeFeaturedFocusXiaomi Mix Flip prezentat oficial, primul pliabil flip de la Xiaomi

Xiaomi Mix Flip prezentat oficial, primul pliabil flip de la Xiaomi

Xiaomi Mix Flip

Compania chineză a intrat și pe piața pliabilelor de tip clamshell/flip, cu Xiaomi Mix Flip. Și pare să o facă destul de agresiv, cu un telefon complet, la care parcă nu s-au precupețit eforturi. Avem un ecran exterior mare, o baterie pe măsură și un preț destul de competitiv.

Noul telefon propune un display exterior de 4.01 inchi. Un panel AMOLED cu rezoluție de 1392 x 1208 pixeli, rată de refresh de 120 Hz și o luminozitate de top de 3000 niți. Acesta este perforat de un sistem de două camere, ambele cu senzori de 50 MP, dezvoltat în colaborare cu Leica. Un senzor principal este ajutat de un telephoto cu zoom optic 2x.

Ecranul interior este un LTPO AMOLED de 6.86 inchi. Rezoluția este de 1224 x 2912 pixeli. Păstrează rata de refresh de 120 Hz și luminozitatea de top de 3000 niți. Camera frontală are o rezoluție de 32 MP. Dar contrucția telefonului și balamaua care se poate opri în orice poziție permit folosirea sistemului principal de camere și pentru selfie-uri.

Cititorul de amprentă digitală de pe Xiaomi Mix Flip este poziționat lateral.

La interior telefonul se bazează pe un chipset de top Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Sunt disponibile mai multe combinații de memorii. Primele au 12 GB de RAM și memorii interne de 256 GB sau 512 GB. Cea de top vine cu 16 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 1 TB.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4780 mAh, care se poate încărca cu 67W.

Sistemul de operare este un Android 14 cu interfața HyperOS peste el.

Telefonul este disponibil în variante de culoare Black, White, Purple și o versiune specială Nylon Fiber. Prețurile pentru Xiaomi Mix Flip, deocamdată valabile pentru piața din China, pornesc de la aproximativ 810 dolari. Telefonul va ajunge oficial și în Europa la un moment dat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep