HomeFeaturedFocusXiaomi Mix Flip a trecut prin Geekbench

Xiaomi Mix Flip a trecut prin Geekbench

Xiaomi Mix Flip

Cei de la Xiaomi vor lansa curând primul pliabil de tip flip din portofoliul lor. Xiaomi Mix Flip este așteptat undeva la finalul acestei luni alături de Xiaomi Mix Fold 4. Cel puțin pentru piața din China, pentru că despre disponibilitatea globală încă nu avem detalii.

Până la momentul apariției, telefonul a fost testat în Geekbench. A etalat un nucleu hardware atractiv, cu un chipset de top Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 și o memorie RAM de 12 GB. Tot din Geekbench (rezultatele obținute le vedeți alături) mai știm și că sistemul de operare va fi un Android 14 cu Hyper OS. Lucru cumva de așteptat.

Dintr-o certificare anterioară, la NCC, au rămas la iveală și detalii despre acumulatorul lui Xiaomi Mix Flip. Acesta va avea o capacitate de 4800 mAh. Și va putea fi încărcat cu până la 67W.

La nivel de zvonuri s-a vorbit și despre un sistem foto dual-camera. Senzorul principal ar trebui să aibă o rezoluție de 50 MP.

Alte detalii despre telefon nu se cunosc pentru moment. Fotografiile publicate de NCC arată un ecran exterior care se întinde pe toată jumătatea superioară a telefonului. Probabil că în două săptămâni se vor clarifica toate necunoscutele. Rămâne de văzut care sunt șansele ca telefonul să ajungă pe canale oficiale și în Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep