HomeFeaturedFocusXiaomi 14T Pro a trecut Geekbench

Xiaomi 14T Pro a trecut Geekbench

Xiaomi 14T Pro

Xiaomi 14T Pro este unul dintre viitoarele telefoane de top ale companiei chineze. Un adevărat flagship pregătit să se bată în momentul apariției la vârful topului Androidelor. Mai este puțin până acolo, deocamdată terminalul a fost testat în Geekbench. Ocazie cu care a lăsat la vedere câteva detalii de natură tehnică.

Ca o scurtă paranteză, în mod ciudat testarea a fost realizată într-o versiune mai veche de Geekbench. Așa că rezultatele nu sunt chiar atât de edificatoare.

Aflăm astfel că terminalul se va baza pe un chipset de la MediaTek. Un model Dimensity 9300+, vârful de gamă al momentului din partea MediaTek. Nu este o surpriză, este dusă mai departe linia trasată de predecesorul acestui telefon.

Modelul testat de Xiaomi 14T Pro a fost echipat cu o memorie RAM de 12 GB. Evident că vor fi disponibile mai multe combinații de memorii și mă aștept la cantități de RAM și mai impresionante. Sistemul de operare a fost un Android 14.

Zvonurile spun că telefonul s-ar putea baza destul de puternic pe modelul Redmi K70 Ultra de la Xiaomi. Care ajunge până la 24 GB de RAM cu 1 TB. Evident, flagship-ul 14T Pro va oferi mai multă atenție aspectelor foto. Sistemul său de camere va fi realizat în colaborare cu Leica.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep