HomeFeaturedFocusSchimbari pentru abonamentele Xbox Game Pass: cresc preturile si apare o optiune...

Schimbari pentru abonamentele Xbox Game Pass: cresc preturile si apare o optiune noua!

Din septembrie Microsoft va crește (din nou!) prețul abonamentelor Xbox Game Pass Ultimate, dar introduce o opțiune nouă, mai ieftină.
Din septembrie Microsoft va crește (din nou!) prețul abonamentelor Xbox Game Pass Ultimate, dar introduce o opțiune nouă, mai ieftină.

Începând cu luna septembrie abonamentele Xbox Game pass Ultimate vor crește cu încă 3 USD, de la 16,99 USD la 19,99 USD și din păcate efectul se va simți și pe abonamentele PC Game Pass, care vor crește de la 9,99 USD la 11,99 USD, însă partea bună este că se menține accesul la jocurile ˝day one˝(Call of Duty: Black Ops 6 de exemplu!).

Pentru România nu există încă Xbox Game Pass, așa că schimbarea va fi resimțită doar la nivelul PC Game Pass, unde prețul crește de la 35 de lei/lună la 40 lei/lună – aici vedeți exact prețurile în funcție de țară și tipul de abonament.

Dincolo de treaba asta, Microsoft aduce un nou tip de abonament: Xbox Game Pass Standard, fără acces la jocurile ˝day one˝, cu un preț de 14,99 USD/lună – ceea ce e foarte mult dacă ne gândim că nu e oferit accesul pentru noile titluri din prima zi a lansării. Dar va avea posibilitatea de multiplayer online.

Abonamentele Xbox Game Pass existente vor continua până la expirare (maxim 13 luni după data de 18 septembrie) și probabil că nu va mai exista opțiunea de reînnoire și nici nu va mai apărea ca opțiune disponibilă la crearea unuia nou, începând de azi…

Ce să zic … Microsoft are nevoie de bani pe care să îi pompeze în AI și în puterea de procesare necesară antrenării AI-ului. Ca pe urmă să mai dea niște oameni afară din studiourile de jocuri proaspăt cumpărate și să mai promoveze minunățiile inteligenței artificiale!

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep