HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Z Fold6 și Galaxy Z Flip6, leak consistent

Samsung Galaxy Z Fold6 și Galaxy Z Flip6, leak consistent

Samsung Galaxy Z Fold6

Compania coreeană va prezenta oficial noua sa generație de pliabile în cadrul evenimentului Samsung Unpacked care va avea loc pe 10 iulie. Nu mai este mult până atunci, dar Samsung Galaxy Z Fold6 și Galaxy Z Flip6 deja nu prea mai au secrete. Un leak foarte consistent a ajuns în presa de specialitate. Este complet, cu toate detaliile de construcție și specificațiile tehnice pentru cele două telefoane. Și vine dintr-o sursă cu un istoric extrem de bun, care nu prea a dat greș cu informațiile pe care le-a oferit. Este vorba despre celebrul Evan Blass, cunoscut mai ales ca @evleaks.

Fold6 va fi mai scurt, mai subțire și mai ușor decât predecesorul său. În plus, crește diagonala ecranului exterior, în ciuda acestor scăderi de dimensiune. Mai jos aveți specificațiile sale tehnice complete în ceea ce pare a fi o documentație pentru online a companiei coreene.

Poate chiar mai mult decât Samsung Galaxy Z Fold6, modelul Galaxy Z Flip6 are și el parte de niște upgrade-uri consistente. Nu doar în zona de procesor, acolo unde erau inerente, dar mai ales la acumulator, camere și chiar memorie RAM. La fel, avem mai jos lista completă cu specificații tehnice.

Ambele telefoane se vor bucura și de suita de funcționalități grupate sub numele de Galaxy AI.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep