HomeFeaturedFocusRealme 13 Pro și 13 Pro+, detalii despre camerele foto

Realme 13 Pro și 13 Pro+, detalii despre camerele foto

Realme 13 Pro

Realme 13 Pro și 13 Pro+ sunt două telefoane din zona de sus a categoriei mid-range, cu aspecte premium, care ar trebui să își facă apariția oficială destul de curând. Așa că nu ar trebui să mire faptul că ies la iveală detalii tehnice despre cele două telefoane.

Se pare că cele două telefoane vor avea destul de multe trăsături în comun. Printre acestea și unii senzori foto din componența sistemului foto, informații care tocmai au ajuns în atenția opiniei publice. Și care provin din surse oficiale, așa că nu mai există urme de îndoială asupra corectitudinii lor. Pentru ambele telefoane, senzorul foto principal va fi un Sony LYT-701, cu rezoluție de 50 MP.

De asemenea, atât Realme 13 Pro, cât și și 13 Pro+ vor avea în componența sistemului foto o cameră telephoto de tip periscop, echipată cu un senzor Sony LYT-600. Această cameră va fi capabilă de un zoom optic 3x. Sistemele foto de pe cele două terminale vor fi coordonate de un engine numit HYPERIMAGE+, despre care compania spune că va avea ‘cutting-edge AI capabilities’.

Despre modelul Realme 13 Pro+ mai circulă câteva zvonuri. Zvonuri care vorbdesc despre un chipset Snapdragon 7s Gen 3 de la Qualcomm, o memorie RAM de 8 GB sau de 12 GB. Plus un acumulator cu capacitatea de 5050 mAh. Informațiile au fost confirmate și de o vizită de certificare la TENAA.

De acolo am mai aflat de un ecran cu diagonala de 6.7 inchi. Un panel AMOLED cu o rată de refresh de 120 Hz. Probabil că rezoluția va fi cel puțin fullHD+. Capacitatea internă de stocare va putea fi de 128 GB, 256 GB sau chiar 512 GB.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep