HomeFeaturedFocusOrange oferă roaming pentru toti clientii ce călătoresc în străinatate

Orange oferă roaming pentru toti clientii ce călătoresc în străinatate

Citeam că Orange a anunțat că toți clienții ce călătoresc în străinătate au roaming dacă au activat un abonament dupa 3 aprilie 2019.
Citeam că Orange a anunțat că toți clienții ce călătoresc în străinătate au roaming dacă au activat un abonament dupa 3 aprilie 2019.

Am primit de la Orange un comunicat de presă interesant, în care se specifică faptul că toți clienții ce călătoresc în străinătate în zona SEE, au roaming din 10 iulie 2024. Intră în această promoție toate abonamentele activate după 3 aprilie 2019 și toți cei ce vor face de acum înainte abonamente la Orange.

Adică, Orange extinde politica de tarifare RLAH (Roam Like At Home), prin intermediul căreia toți abonații vor putea utiliza beneficiile incluse în abonamentele lor și în Spațiul Economic European (SEE), care include țările membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Islanda și Liechtenstein, dar și în Marea Britanie și Gibraltar.

Schimbarea îi afectează pe aceia care nu aveau roaming în abonamente și ar fi trebut să plătească suplimentar. Schimbarea aduce beneficii ce includ utilizarea minutelor și SMS-urilor naționale pentru apeluri către SEE, apelurile primite în roaming SEE vor fi gratuite și nu vor consuma din beneficiile naționale, dar și posibilitatea de a utiliza resursele naționale de internet în SEE conform resurselor din abonament și a Politicii de Utilizare Rezonabilă.

Schimbarea e aplicată automat, dar asta nu înseamnă că și serviciul de roaming este acvitat automat. Probabil că va trebui să faceți asta fie din aplicația My Orange, fie apelând la serviciul clienți.

Și încă ceva: pentru cine călătorește în afara SEE, oferta de 24 de ore include 2GB de internet pentru 4€ și 10 minute/SMS pentru 2€. Pentru utilizatorii care petrec mai multe zile în afara SEE, opțiunile de 15 zile includ 10GB de internet și minute/SMS pentru 20€.

De exemplu, pentru clienții care călătoresc în Turcia sau în Emiratele Arabe Unite, un pachet de 2GB (2048MB) de trafic internet costă acum 4€, iar un pachet cu 10 minute/SMS către România costă 2€.

Sper să vă fie de folos informația asta.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep