HomeFeaturedFocusNubia Red Magic 9S Pro lansat la nivel global

Nubia Red Magic 9S Pro lansat la nivel global

Nubia Red Magic 9S Pro

Chinezii de la ZTE au lansat la nivel global modelul Nubia Red Magic 9S Pro. Și se pare că telefonul va veni inclusiv în Europa. Este un dispozitiv orientat spre zona de gaming, capabil de performanțe de top. Asta și datorită optimizărilor foarte eficiente, care se suprapun pentru un Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version (cu un ușor overclocking) de la Qualcomm.

Telefonul vine în două combinații de memorii, fiecare dintre ele disponibilă în câte două variante de culoare. Cea cu 12 GB de RAM și 256 GB memorie internă vine în Sleet sau Frost și costă 649 euro. Versinea mai atractivă are 16 GB de RAM și o memorie internă de 512 GB. Vine în variante de culoare Snowfall sau Cyclone (toate sunt doar diferite nuanțe de gri) și costă 799 euro. Precomenzile încep pe 23 iulie.

Dincolo de acest nucleu hardware, Nubia Red Magic 9S Pro este construit în jurul unui display AMOLED de 6.8 inchi. Rezoluția este de 1116 x 2480 pixeli (aspect ratio 20:9), rata de refresh este de 120 Hz, iar luminozitatea de top de 1600 niți. Cititorul de amprentă digitală, dar și senzorul foto frontal de 16 MP sunt integrate sub display.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 6500 mAh, care se poate încărca cu 80W. Sistemul foto de pe spate este compus din trei camere. Senzorul principal de 50 MP este ajutat de un ultrawide de 50 MP și de un senzor de adâncime cu rezoluție de 2 MP.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep