HomeFeaturedFocusNothing Phone (2a) Plus vine pe 31 iulie

Nothing Phone (2a) Plus vine pe 31 iulie

Nothing Phone (2a) Plus

Compania fondată de Carl Pei a confirmat oficial că va prezenta un nou mid-range. Nothing Phone (2a) Plus va fi anunțat pe 31 iulie, în cadrul unui eveniment dedicat. Este un model derivat din mid-range-ul de succes Nothing Phone (2a), pe care am avut ocazia să îl testăm și care a lăsat o impresie destul de bună.

Plus-ul ar trebui să aducă ceva în plus și să satisfacă cumva nevoia de nou a fanilor acestui tânăr brand. Asta și pentru că se pare că următorul flagship Nothing, modelul Phone (3), va fi prezentat de-abia anul viitor.

Nu avem nici cel mai mic detaliu tehnic despre acest Nothing Phone (2a) Plus, dar ni se dă de înțeles că vom avea parte de ceva upgrade-uri față de modelul standard. Nici imaginea de teasing nu ajută prea mult. O vedeți mai sus! Unele voci spun că ea ar putea indica prezența la bord a suportului pentru încărcarea wireless care a lipsit de pe standard.

Numele său comercial ar putea să implice și o dimensiune mai mare a ecranului. Dar nimic nu este sigur. Noroc că în două săptămâni vom vedea toate detaliile acestui telefon misterios.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep