HomeFeaturedFocusNothing Phone (2a) Plus va folosi un MediaTek Dimensity 7350 Pro

Nothing Phone (2a) Plus va folosi un MediaTek Dimensity 7350 Pro

Nothing Phone (2a) Plus

Începe să se lămurească misterul legat de Nothing Phone (2a) Plus, viitoarea apariție a tinerei companii de pe piața de smartphone. De unde acest Plus? Ce va aduce el față de modelul Nothing Phone (2a), pe care l-am testat și despre care avem o impresie foarte bună?

Ei bine, chiar compania a oferit un posibil răspuns. Se pae că noul telefon se va baza pe un chipset MediaTek Dimensity 7350 Pro, dezvoltat în parteneriat cu Nothing. Modelul Pro al acestui chipset va rămâne din câte se pare exclusiv pentru acest model de smartphone premium mid-range.

Știm că viteza de tact a procesorului va urca la nucleele de top până la 3.0 GHz. Ceea ce îi va conferi un plus de 10% la nivel de performanțe. Și că Nothing Phone (2a) Plus va avea un procesor grafic Mali-G610 MC4 GPU cu 30% mai rapid decât modelul (2a) standard.

Tot teasingul companiei ne mai spune că procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM de 12 GB. Aceasta va putea fi extinsă virtual cu încă 8 GB. Alte detalii nu avem pentru moment. Dar telefonul va fi prezentat oficial publicului pe 31 iulie, așa că nu mai este mult de așteptat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep