HomeFeaturedFocusNothing Phone (2a) Plus a fost anunțat oficial

Nothing Phone (2a) Plus a fost anunțat oficial

Nothing Phone (2a) Plus

Până acum am aflat informații despre acest mid-range promițător la nivel de zvonuri și leak-uri. Acum Nothing Phone (2a) Plus a fost prezentat oficial opiniei publice și nu mai este loc de secrete. Avem un urmaș al lui Nothing Phone (2a), care aduce câteva îmbunătățiri consistente și pregătește cumva terenul pentru flagship-ul așteptat să apară anul viitor.

Noul premium mid-range este construit în jurul platformei Dimensity 7350 Pro de la MediaTek. Este primul plus față de varianta inițială de (2a). Acest chipset construit pe procese de 4 nm propune o arhitectură octa-core (2 x 3.0 GHz Cortex A715 + 6 x 2.0 GHz Cortex A510) și are un GPU Mali-G610 MC4 la 1.3GHz. Memoria RAM este de 12 GB, capacitatea internă de stocare de 256 GB. Există o funcție de RAM virtual, dar nu există slot pentru card microSD.

Sistemul de operare este un Android 14 cu interfața Nothing OS 2.6 peste el.

Ecranul lui Nothing Phone (2a) Plus este același AMOLED de 6.7 inchi, cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz, care integrează sub el și cititorul de amprentă digitală. Camera selfie însă reprezintă un nou salt în față. Avem acum un senzor de 50 MP. Pe spate se păstrează sistemul dual-camera cu doi senzori de 50 MP fiecare (wide + ultrawide).

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh. Suportă o viteză maximă de încărcare de 50W, cu 5W mai mult decât apariția anterioară.

Telefonul vine în două variante de culoare, Metallic Grey și Updated Black.

Este deja disponibil la precomandă pe site-ul companiei. Prețul pentru Europa este de 399 euro. Livrările vor începe pe 7 august.

via Nothing

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep