HomeFeaturedFocusMicrosoft Designer, aplicația de generat imagini prin AI ajunge pe iOS și...

Microsoft Designer, aplicația de generat imagini prin AI ajunge pe iOS și Android

Ca să nu vă mai chinuiți să accesați Bing Image Creator de pe web, puteți folosi acum Microsoft Designer pe iOS și Android pentru a genera și edita imagini folosind AI-ul DALL-E.
Ca să nu vă mai chinuiți să accesați Bing Image Creator de pe web, puteți folosi acum Microsoft Designer pe iOS și Android pentru a genera și edita imagini folosind AI-ul DALL-E.

Începând de astăzi aplicația Microsoft Designer pentru iOS și Android e disponibilă în mod gratuit pentru toți cei ce vor să genereze sau să editeze imagini folosind puterea AI-ului DALL-E din Microsoft Copilot. Prin intermediul Designer puteți genera imagini folosind descrieri text sau să editați unele existente/creați colaje beneficiind de puterea AI-ului.

Până acum Designer a fost disponibil via web de acum putând fi instalat pe tabletă și/sau smartphone pentru o utilizare mai rapidă și mai simplă. Aveți opțiunea să descrieți sub forma unui mic text ceea ce vă doriți de la AI sau să alegeți unul dintre multele șabloane disponibile, pentru a crea o imagine personalizată.

Printre chestiile faine pe care le poate face Microsoft Designer este să editeze/elimine fundalul din poze, diferite personaje sau obiecte și chiar să creeze și adauge logo-uri. Dacă vreți e o interfață mai simplă pentru Bing Image Creator care e disponibilă și abonaților Copilot Pro în aplicații precum Word sau PowerPoint. Mai mult, utilizatorii Windows Insider vor primi accesul la aplicația Windows stand-alone, integrată în Photos, de unde vor putea să manipuleze mai simplu imaginile din colecția de fotografii.

Microsoft Designer e o aplicație gratuită, pentru folosire aveți nevoie de un cont Microsoft. Pentru moment aveți 15 credite pe care le puteți folosi zilnic pentru a genera/edita imagini, iar utilizatorii Copilot Pro au la dispoziție 100 de credite zilnice.

Vă recomand să instalați aplicația și să vă jucați puțin cu ea, acum, cât încă folosirea e gratuită. Da, o să antrenați AI-ul, dar măcar aveți posibilitatea de a vedea ce poate face. Ca pe urmă să decideți dacă merită să plătiți pentru ea.

Pentru mulți va fi o soluție suficientă pentru niște operații de creare/editare foto simple, pe care altfel ar fi trebuit să le plătească unor profesioniști în editarea foto, cărora Microsoft le va lua pâinea de la gură. Altora nu le va fi suficient, în ciuda mesajelor de marketing foarte optimiste transmise de Microsoft.

Înainte de a zice că vă place sau nu, testați soluția.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep