HomeFeaturedFocusLEAK: Motorola Edge 50 Neo, poze și specificații tehnice

LEAK: Motorola Edge 50 Neo, poze și specificații tehnice

Motorola Edge 50 Neo

În mod normal, pentru a respecta calendarul aparițiilor anterioare, Motorola Edge 50 Neo ar trebui să își facă apariția oficială undeva la începutul lunii septembrie. Așa că nu ar trebui să ne mire că deja avem leak-uri despre acest model. Cel mai recent este și cel mai consistent. Avem și fotografii (generate pe calculator), dar și suficiente specificații tehnice pentru viitorul mid-range.

Telefonul va fi construit în jurul unui chipset Dimensity 7300 de la MediaTek. Va fi din câte se pare disponibil în două combinații de memorii. Una cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB, care va fi cea accesibilă. Și una mai ofertantă, cu 12 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Sistemul de operare Android 14 nu reprezintă o surpriză.

Motorola Edge 50 Neo va fi construit în jurul unui display de 6.5 inchi. Un panel OLED cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Camera selfie va avea un senzor de 32 MP.

Pe spate vom avea un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal de 50 MP va fi ajutat de un ultrawide de 13 MP. Al treilea senzor va fi un telephoto de 10 MP.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4310 mAh. Telefonul va veni cu o certificare IP68 și va fi disponibil în patru variante de culoare: Nautical Blue, Latte, Grisaille și Poinciana.

Alte detalii despre Motorola Edge 50 Neo nu se cunosc momentan, dar cred că imaginea este suficient de completă pentru a înțelege că moștenirea generațiilor anterioare va fi dusă mai departe: un mid-range cu specificații peste medie, cu accente clare pe aspectul fizic spre premium și cu un preț competitiv.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep