HomeFeaturedFocusLEAK: Motorola Edge 50 5G, specificații tehnice complete

LEAK: Motorola Edge 50 5G, specificații tehnice complete

Motorola Edge 50 5G

Motorola Edge 50 5G își va face debutul oficial în câteva zile. Este programat să fie lansat pe piața din India în primă fază. Dar va ajunge foarte repede și în Europa, așa cum ne-au obișnuit cei de la Motorola. Telefonul va fi cel mai subțire terminal care respectă standardele militare MIL STD-810G. Este o informație confirmată oficial, pe care chiar se concentrează campania de teasing derulată de companie.

Dincolo de acest detaliu de construcție, știm și cam toate specificațiile tehnice pentru această viitoare apariție. Telefonul va fi construit în jurul unui chipset MediaTek Dimensity 7300. Combinațiile de memorii vor fi 8 GB RAM + 256 GB sau 12 GB RAM + 512 GB. Acumulatorul va avea o capacitate de 4400 mAh și se va încărca cu 68W.

Ecranul lui Motorola Edge 50 5G va fi un pOLED cu diagonală de 6.4 inchi și marginile laterale curbate. Va avea o rezoluție fullHD+ și o rată de refresh de 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display, iar un orificiu discret, poziționat central, ascunde o cameră selfie de 32 MP.

Pe spate vom găsi un sistem de trei camere foto. Senzorul principal va avea o rezoluție de 50 MP. Va fi ajutat de un ultrawide de 13 MP și de un telephoto de 10 MP (zoom optic 2x).

Specificațiile par identice cu cele vehiculate acum câteva zile pentru modelul Edge 50 Neo. Diferă totuși gama de culori. Cred că este ceva confuzie la mijloc, care se va lămuri în momentul apariției celor două dispozitive. Vom vedea!

Telefonul va fi disponibil în trei variante de culoare: Koala Gray, Jungle Green și Peach Fuzz. Varianta verde va fi învelită în piele ecologică, iar Peach Fuzz este versiunea de Motorola Edge 50 5G a cărei culoare va fi aleasă în colaborare cu Pantone. Motorola nu se dezminte!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep