HomeFeaturedFocusInfinix Note 40 Pro+, disponibil pe piața din România

Infinix Note 40 Pro+, disponibil pe piața din România

Infinix Note 40 Pro+

Infinix aduce pe piața locală un mid-range cu aspect atent lucrat, specificații tehnice decente, anumite accente pe funcțiile audio și un preț competitiv. Modelul Infinix Note 40 Pro+ are un preț de vânzare de 1999 lei. Cumpărătorul primește un voucher în valoare de 300 de lei la achiziția telefonului. Oferta promoțională este valabilă la partenerii eMAG.ro, Cel.ro, evomag.ro și PC Garage și durează până pe 6 august.

Telefonul este construit în jurul unui chipset Dimensity 7020 de la MediaTek. Memoria RAM este de 12 GB și va putea fi dublată virtual, folosind spațiul de stocare internă. Capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Bateria are capacitatea de 4500 mAh și se poate încărca cu 100W. Un rol important în are și chip-ul proprietar Cheetah X1, cu rol foarte clar în prelungirea duratei de viață a acumulatorului. Sistemul de operare este un Android 14.

Ecranul lui Infinix Note 40 Pro+ este un AMOLED de 6.8 inchi, cu marginile laterale curbate. Are o rezoluție fullHD+, o rată de refresh de 120 Hz și o luminozitate de top de 1300 niți. Camera selfie este de 32 MP, iar cititorul de amprentă digitală este integrat sub display.

Pe spate avem un senzor principal de 108 MP, care poate face un zoom 3x. Și alte două camere de câte 2 MP fiecare. Una pentru detalii de adâncime, alta pentru fotografii de tip macro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep