HomeFeaturedFocusHuawei Nova Flip, detalii tehnice (aproape) complete

Huawei Nova Flip, detalii tehnice (aproape) complete

Huawei Nova Flip

Compania chineză a derulat un soi de campanie de teasing pentru viitorul foldable de tip clamshell, Huawei Nova Flip. Unități de test au fost date unor influenceri din țara natală și aceștia se pare că au avut libertatea de a publica anumite detalii. Semn că apariția oficială bate la ușă.

Telefonul va fi echipat cu un chipset proprietar din clasa Kirin 9000.

Ecranul interior, cel pliabil, va fi un LTPO AMOLED cu diagonală de 6.94 inchi. Rata de refresh va fi de 120 Hz, iar rezoluția cel mai probabil fullHD+. Ecranul exterior, de formă pătrată, va avea o diagonală de 2.14 inchi. Este un OLED ceva mai simplu, cu rată de refresh standard, de 60 Hz. Va fi integrat în modulul foto cu două camere. Fotografiile vorbesc de la sine. Senzorul principal de pe spate va avea o rezoluție de 50 MP. Și va fi ajutat de un ultrawide de 8 MP.

Camera selfie de pe Huawei Nova Flip, integrată într-un orificiu discret, va avea un senzor de 32 MP.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 44W, care va putea fi încărcat cu până la 66W. Va exista la bord și suport pentru încărcarea wireless.

Dispozitivul va avea o memorie RAM de 12 GB. Pentru capacitatea internă de stocare vor exista trei opțiuni: 256 GB, 512 GB și chiar 1 TB.

Huawei Nova Flip va fi disponibil în patru variante de culoare: Green, White, Pink și Black. Rămâne de văzut cât va costa acest telefon. Să sperăm că el va ajunge și în Europa pe canale oficiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep