HomeFeaturedFocusHMD Skyline prezentat oficial, disponibil deja în România

HMD Skyline prezentat oficial, disponibil deja în România

HMD Skyline

Cei de la HMD Global s-au făcut cunoscuți prin operarea pe piața de smartphone a brand-ului Nokia în ultimii ani. Dar de ceva vreme au început să scoată telefoane sub propriul brand, ca parte a unei tranziții treptate. Acum au prezentat HMD Skyline, care este de departe cea mai atractivă ofertă a acestui brand. Un mid-range potent, care pune destul de mult accentul pe aspectul fizic. Și, de ce să nu recunoaștem, reușește să fure multe priviri. Adaugă în ecuație și ușurința cu care poate fi reparat chiar de către utilizator. Rețeta pare una de succes!

Am analizat deja telefonul în detaliu, acum avem și primele informații comerciale. Și o veste bună! Noul dispozitiv devine disponibil și în România. Poate fi achiziționat de pe site-ul producătorului, dar și din magazinele partenere, la un preț de 2499 lei. Vine în două variante de culoare, Neon Pink și Twisted Black, iar prețul este valabil pentru varianta cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Din punct de vedere tehnic, HMD Skyline se bazează pe un chipset Snapdragon 7s Gen 2. Stocarea internă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD, iar sistemul de operare Android 14 se va bucura de două upgrade-uri majore și de trei ani de update-uri de securitate. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4600 mAh, care se poate încărca cu până la 33W. Și cu 15W wireless.

Telefonul este echipat cu un ecran cu diagonală de 6.5 inchi. Este un panel OLED cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și cu o rată de refresh de 144 Hz. Luminozitatea de top este de 1000 niți, iar protecția este asigurată de o sticlă Gorilla Glass 3. Un orificiu discret ascunde o cameră selfie echipată cu un senzor de 50 MP. O veste foarte mare pentru pasionații de autoportete digitale.

Pe spate HMD Skyline vine cu un sistem destul de promițător de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 108 MP. Este ajutat de un telephoto de 50 MP (zoom optic 2x) și de un ultrawide cu rezoluție de 13 MP. Un sistem foto ce pare capabil de performanțe apropiate de zona de high-end.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep