HomeFeaturedFocusGoogle Maps afiseaza acum viteza si limitele de viteza pe iPhone și...

Google Maps afiseaza acum viteza si limitele de viteza pe iPhone și CarPlay

Google Maps are opțiunea de afișare a limitelor de viteză și a vitezei curente pe aplicația de iPhone și în CarPlay.
Google Maps are opțiunea de afișare a limitelor de viteză și a vitezei curente (speedometru) pe aplicația de iPhone și în CarPlay.

Citeam că Google a dat drumul la două noi funcții pentru Google Maps de iOS: afișarea vitezei curente și a limitelor de viteză pe iPhone și în CarPlay. Speedmetru apare în partea din stânga jos, în interiorul unui icon de tip cerc, schimbându-și culoarea atunci când limita de viteză este depășită. Asta înseamnă că de acum încolo se vor putea observa și limitele de viteză în Google Maps, pentru drumul ales.

Evident că informația asta are doar titlul de avertizare și nu ar trebui să fie folosită cu titlu absolut în cazul în care utilizatorul e prins de vreun radar. Opțiunea poate fi activată din Settings/Navigation/Map display.

Pentru a putea folosi și speedometrul e nevoie de Google Maps în versiunea 6.123, mers apoi în Settings/Navigation/Map display și activată – eu încă sunt pe 6.122 și nu văd opțiunea asta. Sunt curios cât de repede va veni actualizarea în App Store.

Interesant este faptul că pe Android Auto nu există încă așa ceva – din nou, asta spune multe despre modul în care Google își tratează fanii Android.

via 9to5

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep