HomeMobileAndroidGalaxy Z Flip 6 pare că e făcut mai rezistent decât modele...

Galaxy Z Flip 6 pare că e făcut mai rezistent decât modele anterioare

Noul Samsung Galaxy Z Flip 6 reușește scoruri mai bune în testele făcute de Zack Nelson aka JerryRigEverything.
Noul Samsung Galaxy Z Flip 6 reușește scoruri mai bune în testele făcute de Zack Nelson aka JerryRigEverything.

Azi a ieșit materialul video despre Z Flip 6 realizat de către Zack Nelson aka JerryRigEverything și ne arată că avem de a face cu un progres, cel puțin vizavi de rezistența la deteriorări mecanice și de altă natură.

Cu toate că vorbim de schimbări radicale la nivel de design, Galaxy Z Flip 6 vine cu Gorilla Glass Victus 2 ca să protejeze ecranele, carcasa are un material Armor Aluminum cu 10% mai puternic. Asta pe lângă certificarea IP48.

Ecranul pliabil pare să fie la fel de rezistent la zgârieturi ca cel de pe Galaxy Z Flip 5 și se comportă bine și după ce a fost ars timp de câteva secunde.

Surprinzător (la modul plăcut) mi se pare faptul că rezistența la praf pare să fie confirmată și nu apar urmări majore în mecanismul de pliere. Mai mult, acest mecanism poate face față și unor operații de închidere … ˝greșită˝.

Una peste alta, setul de teste ne arată că Samsung a făcut pași mari în ceea ce înseamnă rezistența acestui model. Un lucru pe care să îl luați în seamă atunci când alegeți să vă luați acest smartphone.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep