HomeMobileAndroidDetalii noi despre Pixel 9 Pro cu AI, direct de la Google

Detalii noi despre Pixel 9 Pro cu AI, direct de la Google

Google ne oferă câteva informații despre viitorul smartphone Pixel 9 Pro, înainte de prezentarea oficială de pe 13 august.
Google ne oferă câteva informații despre viitorul smartphone Pixel 9 Pro, înainte de prezentarea oficială de pe 13 august.

Seria de smartphone-uri Google Pixel 9 va fi prezentată oficial pe 13 august și până atunci Google ne ține în priză cu mici detalii lansate periodic (oficial sau neoficial). Astăzi a venit pe Twitter un mic material video în care ni se sugerează că Pixel 9 Pro va avea integrarea AI-ului Gemini.

După cum observați e vorba despre Google Gemini pe Pixel 9 Pro, cu un demo în care AI-ul ˝scrie˝ un mesaj de despărțire telefonului vechi, o aluzie la faptul că mulți se vor pregăti să își ia la revedere de la actualul smartphone, îmbrățișând capabilitățile viitorului Pixel 9 în ideea că odată ce vor descoperi ce poate să le ofere nu se vor mai uita înapoi.

Vedem și cum arată spatele lui Pixel 9 Pro, despre care oricum aveam deja destul de multe informații de pe urma leak-urilor consistente. Seamănă cu un iPhone? Tot ce se poate, pentru că dacă ați urmărit zona de smartphone-uri din ultima vreme se pare că inovația a dispărut și toată lumea copiază de la toată lumea, în ideea de reducere a costurilor.

Și da, modelele Pixel 8 Pro și Pixel 9 Pro XL vor avea un sistem foto realizat din trei camere – conform leak-urilor vorbim despre una wide (cu senzor Samsung GNK) de 50MP, una Ultrawide (cu senzor Sony IMX858) tot de 50MP și în sfârșit una telefoto, tot cu senzor Sony IMX858 și tot de 50MP.

Cred însă că partea interesantă a materialului este faptul că este specificat Pixel 9 Pro (și probabil XL) ceea ce poate să însemne că modelele simple Pixel 9 nu vor avea integrarea AI-ului. E foarte posibil și o mișcare în stilul Apple, care să forțeze consumatorii să se orienteze către modelele mai scumpe.

O să vedem ce detalii mai ies la iveală în perioada următoare pentru că sunt absolut sigur că treaba asta se va întâmpla.

Întrebarea este: când știm ce poate Samsung Galaxy S24 Ultra vizavi de AI și avem promisiunile Apple și Google vizavi de iPhone 16 și Pixel 9, către ce o să vă orientați?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep