HomeFeaturedFocusDetalii despre camerele foto de pe seria Google Pixel 9

Detalii despre camerele foto de pe seria Google Pixel 9

Google Pixel 9

Cei de la Google vor găzdui un eveniment destul de consistent pe 13 august. Vor fi lansate atunci mai multe telefoane importante. Toată generația Pixel 9 (care va cuprinde Pixel 9 și Pixel 9 Pro, dar și de o noutate, reprezentată de Pixel 9 Pro XL). Precum și noul pliabil Google Pixel 9 Pro Fold. Tot teasingul derulat de compania americană include și câteva scurte clip-uri video. Printre ele și unul cu viitorul pliabil high-end. Îl puteți urmări mai jos și este chiar interesant, pentru că este perfect vizibil (dintr-o sursă oficială) noul modul foto de pe spatele acestuia, cu un design aparte.

Dincolo de aceste teasing-uri, funcționează și bursa zvonurilor. Care tocmai a oferit opiniei publice detalii despre camerele foto de pe toate telefoanele seriei Google Pixel 9. Le vedeți centralizate în fotografia de mai jos, publicată de Android Authority. Prea multe vorbe sunt de prisos!

Tot la nivel de zvonuri, se pare că cel puțin în Europa noua generație de Pixel-uri va avea în momentul lansării un preț mai mare decât cea anterioară.

via Android Authority  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep