HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 13 4G își face apariția în Europa

Xiaomi Redmi 13 4G își face apariția în Europa

Xiaomi Redmi 13 4G

Un telefon care propune un raport preț/specificații atractiv și care își mai și face apariția în Europa, nu are cum să nu atragă atenția. Xiaomi Redmi 13 4G populează o familie deja numeroasă și aduce câteva trăsături care pot conta în lupta cu competitorii direcți de pe segmentul său de preț.

Telefonul se bazează pe un chipset Helio G91 Ultra de la MediaTek. Propune două combinații de memorii. Cea mai accesibilă vine cu 6 GB de RAM și o memorie internă de 128 GB. Varianta ceva mai puternică aduce o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB. Există la bord chiar și un slot pentru card microSD.

Sistemul de operare este un Android 14 cu Hyper OS peste el.

Din punct de vedere fizic, Xiaomi Redmi 13 4G este construit în jurul unui display cu diagonală de 6.79 inchi. Un panel IPS LCD cu rezoluție de  1080 x 2400 pixeli și o rată de refresh de 90 Hz. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral, iar un orificiu central ascunde o cameră selfie cu senzor de 13 MP.

Pe partea din spate avem un sistem dual-camera. Senzorul principal are o rezoluție de 108 MP. Este ajutat de unul pentru detalii de adâncime de 2 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5030 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 33W.

Xiaomi Redmi 13 4G este deja disponibil în Portugalia. Vine în variante de culoare Blue, Black sau Pink. Și are prețuri de vânzare de 199 euro, respectiv 229 euro, în funcție de combinația de memorii pentru care se optează.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep