HomeFeaturedFocusXiaomi 14T Pro, câteva specificații tehnice

Xiaomi 14T Pro, câteva specificații tehnice

Xiaomi 14T Pro

Modelul Xiaomi 14T Pro ar trebui să fie destul de aproape de momentul apariției sale oficiale, din moment ce trece prin mai multe operațiuni de certificare. În paralel, avem câteva zvonuri destul de consistente despre el. E drept, unele dintre ele bazate pe teoria conform căreia telefonul va fi puternic inspirat din modelul Redmi K70 Ultra, tot din portofoliul Xiaomi.

Din zona de certificări aflăm că senzorul principal de pe spate va avea o rezoluție de 50 MP. Camera selfie pe de altă parte, va fi echipată cu un senzor de 32 MP. Este certificată cu 8.1 MP după pixel binning.

Evident, pe spate avem și alte camere. Zvonurile vorbesc despre un ultrawide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP. Unii pasionați, ceva mai optimiști, vorbesc despre un telephoto de 50 MP și un ultrawide de 12 MP lângă senzorul principal de 50 MP al lui Xiaomi 14T Pro, deocamdată singura certitudine.

Tot la nivel de zvonuri și speculații se mai vorbește despre un chipset Dimensity 9300+ de la MediaTek. Plus un acumulator cu capacitatea de 5500 mAh, care va oferi suport pentru o încărcare rapidă de 120W. Ecranul telefonului va avea o rezoluție 1.5K și o rată de refresh de 144 Hz.

Mai știm că terminalul va veni cu o certificare IP68. Alte detalii despre Xiaomi 14T Pro nu avem pentru moment. Dar, așa cum spuneam, nu ar trebui să fie foarte departe de momentul apariției sale oficiale.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep