HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A06 păstrează chipset-ul predecesorului său

Samsung Galaxy A06 păstrează chipset-ul predecesorului său

Samsung Galaxy A06
Samsung Galaxy A05

Samsung Galaxy A06 va fi probabil cel mai accesibil telefon smart din viitoarea generație Galaxy Ax6 a companiei coreene. Lucru care îl face în mod automat și unul dintre cele mai populare telefoane ale celor de la Samsung. Tocmai de aceea cred că o parte din fani vor fi destul de dezamăgiți să afle că telefonul va fi echipat cu același chipset ca și predecesorul său Galaxy A05.

Informația a ieșit la iveală prin intermediul unui test Geekbench la care a fost supusă o unitate de A06. Scorurile obținute sunt mai puțin importante, pentru că a fost rulată o versiune veche de Geekbench (4.2.0), în timp ce actuala versiune a ajuns de ceva vreme la 6. Dar detaliile tehnice lăsate la vedere de acest test sunt importante și cel mai probabil corecte.

Aflăm astfel că Samsung Galaxy A06 va păstra același chipset MediaTek Helio G85 ca și predecesorul său. Un chipset modest, care limitează conectivitatea la 4G. Unitatea testată a fost echipată cu o memorie RAM de 6 GB. Dar am putea avea și opțiunea de 4 GB pentru un preț cât mai accesibil.

Dacă ne uităm pe calendarul aparițiilor generației anterioare, atunci am putea aștepta o prezentare oficială pentru acest model entry-level undeva spre finalul lunii septembrie. Mai este timp destul și probabil că terminalul va mai ajunge până atunci în atenția opiniei publice și cu alte detalii tehnice.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep