HomeFeaturedFocusRedmi 13 și Redmi Pad Pro, campanie promoțională atractivă

Redmi 13 și Redmi Pad Pro, campanie promoțională atractivă

Redmi 13

Două dintre produsele relativ proaspete din portofoliul celor de la Xiaomi au parte de o campanie promoțională interesantă pe piața din România. Este vorba despre telefonul Redmi 13 și de tableta Android Redmi Pad Pro. Aceste sunt oferite împreună cu câte un accesoriu util în cadrul unor pachete promoționale. Sau vin cu reduceri consistente acordate sub formă de voucher.

Astfel, Xiaomi Redmi 13 se vinde împreună cu căștile Redmi Buds 4 Lite, la eMag și pe site-ul Mi Home. În rețelele Altex/Media Galaxy și Flancp, telefonul vine cu un voucher în valoare de 70 de lei.

În versiunile de culoare Black, Light Blue sau Pink, noul smartphone poate fi achiziționat la prețurile recomandate de 849 lei pentru varianta 6 GB RAM + 128 GB, respectiv 999 lei pentru varianta 8 GB RAM + 256 GB.

Redmi Pad Pro vine în cadrul aceleiași promoții în pachet cu tastatura Redmi Pad Pro Keyboard și va fi disponibil în rețelele eMag și pe Mi Home. În versiunile de culoare Graphite Gray, Mint Green sau Ocean Blue, tableta poate fi achiziționată la prețurile recomandate de 1499 lei pentru varianta 6 GB RAM + 128 GB, respectiv 1799 lei pentru varianta cu 8 GB RAM + 256 GB.

De menționat că în cazul ambelor produse (Redmi 13 și Redmi Pad Pro) oferta promoțională este valabilă până pe 30 iunie.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep