HomeFeaturedFocusOnePlus Pad Pro lansată oficial, tableta Android de top

OnePlus Pad Pro lansată oficial, tableta Android de top

OnePlus Pad Pro

În cadrul evenimentului în care a văzut lumina zilei flagship killerul OnePlus Ace 3 Pro, compania chineză a arătat publicului și alte produse interesante. Și dacă despre ceasul smart OnePlus Watch 2 eSIM lucrurile sunt foarte clare, tableta Android de top OnePlus Pad Pro merită câteva momente de atenție. Este noul vârf de gamă al companiei pe acest segment de produse.

OnePlus Watch 2 eSIM

Tableta vine echipată cu chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. O declarație de intenție cât se poate de clară. Memoria RAM ajunge până la 16 GB, iar capacitatea internă de stocare urcă până la 512 GB. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 9510 mAh, care se poate încărca cu până la 67W.

Ecranul este un IPS LCD cu diagonală de 12.1 inchi. Rezoluția este de 2120 x 3000 pixeli (aspect 7:5), iar rata de refresh este de 144 Hz. Ecranul oferă suport pentru stylus-ul proprietar OnePlus Smart Stylus Pro. Tot pe zona de multimedia mai merită amintit sistemul de patru difuzoare stereo de pe OnePlus Pad Pro.

Nu au fost oferite detalii tehnice despre camerele de pe această tabletă.

Dar știm că ea vine în variante de culoare Space Gray și Khaki Green. Și se bucură de câteva accesorii dedicate.

Prețurile de vânzare pentru OnePlus Pad Pro pornesc de la aproximativ 399 dolari (8 GB RAM + 128 GB) și ajung până la 520 dolari (16 GB RAM + 512 GB). Sunt prețuri valabile pentru piața din China. Deocamdată nu au fost oferite detalii de disponibilitate pentru piața globală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep