HomeFeaturedFocusOnePlus Nord CE4 Lite anunțat oficial, disponibil în Europa

OnePlus Nord CE4 Lite anunțat oficial, disponibil în Europa

OnePlus Nord CE4 Lite

Compania chineză a anunțat oficial noul său mid-range OnePlus Nord CE4 Lite. Partea frumoasă este că telefonul este deja disponibil la precomandă în Europa. Și are parte, pentru o perioadă limitată de timp de o campanie promoțională interesantă. Așa că putem să îi acordăm fără probleme câteva momente de atenție.

Telefonul este construit în jurul unui display cu diagonala de 6.67 inchi. Un panel OLED cu rezoluție fullHD+ (1080 x 2400 pixeli), rată de refresh de 120 Hz și o luminozitate de top de 1200 niți. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display. Iar un orificiu discret, poziționat central, ascunde o cameră foto frontală cu senzor de 16 MP.

Pe spate se găsește un sistem foto dual-camere. Un senzor principal de 50 MP (Sony LYT-600 cu in sensor zoom 2x) este ajutat de unul de 2 MP pentru detalii de adâncime. De menționat că telefonul promite o certificare IP54.

La interior, OnePlus Nord CE4 Lite mizează pe un chipset Snapdragon 695 de la Qualcomm. Un chipset care aduce la bord și suportul pentru conectivitatea 5G. Există o singură combinație de memorii, una cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Slotul pentru acesta este unul hibrid.

Sistemul de operare este un Android 14 cu OxygenOS 14 peste el.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5100 mAh. Acesta poate fi încărcat cu până la 80W.

Telefonul vine în variante de culoare Super Silver și Mega Blue. OnePlus Nord CE4 Lite are un preț de vânzare de 330 euro. Pentru o perioadă limitată de timp prețul este de 280 euro. În plus, cei care precomandă dispozitivul primesc și o pereche de OnePlus Nord Buds 2 gratis.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep