HomeFeaturedFocusOnePlus Ace 3 Pro anunțat oficial

OnePlus Ace 3 Pro anunțat oficial

OnePlus Ace 3 Pro

Compania chineză a prezentat oficial OnePlus Ace 3 Pro. Un flagship lansat pentru piața din China, dar care va deveni ulterior disponibil și la nivel global, sub o altă denumire comercială (posibil OnePlus 12R Pro). Un telefon de top, care merită câteva momente de atenție.

Încă din start se văd ambițiile ridicate în materie de performanțe. Dispozitivul se bazează pe un chipset de top Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Vârful de gamă pe care îl au în prezent la dispoziție Androidele. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM ce poate ajunge până la 24 GB. Capacitatea internă de stocare urcă până la 1 TB.

Sistemul de operare este un Android 14 cu interfața proprietară peste el.

Din punct de vedere fizic, OnePlus Ace 3 Pro este construit în jurul unui display cu diagonală de 6.78 inchi. Un panel 8T LTPO OLED cu rezoluție de 1264 x 2780 pixel, rată de refresh de până la 120 Hz și marginile laterale curbate. Luminozitatea de top urcă până la 4500 niți. Ecranul este protejat de o sticlă Gorilla Glass Victus 2. Telefonul vine cu o certificare IP65.

Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display, iar un orificiu discret, poziționat central, ascunde o cameră selfie de 16 MP.

Pe spate avem un sistem foto compus din trei camere. Un senzor principal de 50 MP este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră macro de 2 MP. Aici pare să fie călcâiul lui Achile pentru această apariție, în zona foto. Lipsa unui senzor telephoto poate cântări foarte mult în ziua de azi la acest nivel.

Acumulatorul în schimb reprezintă un argument solid în favoarea lui OnePlus Ace 3 Pro. Are o capacitate de 6100 mAh și se încarcă cu 100W.

Telefonul vine în variante de culoare Porcelain White, Green Field și Titanium Silver. Prețurile valabile pentru China pornesc de la aproximativ 440 dolari (12 GB RAM + 256 GB) și ajung până la 605 dolari (24 GB RAM + 1 TB). Vânzările încep pe 3 iulie.

via Opposhop

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep