HomeFeaturedFocusNothing CMF Phone 1, specificații și un posibil preț de vânzare

Nothing CMF Phone 1, specificații și un posibil preț de vânzare

Nothing CMF Phone 1

Nothing CMF Phone 1 ar putea fi primul smartphone al sub-brandului CMF (Colour, Material, Finish) al celor de la Nothing. Un sub brand care vrea să aducă dispozitive mai accesibile cu o calitate a construcției cel puțin la fel de bună precum cea oferită de compania mamă. Pe același principiu, se pare că noul telefon va fi de fapt un Nothing Phone (2a) cu câteva trăsături la care s-a umblat, pentru a se obține un preț și mai bun. Dispozitivul este subiectul unui leak consistent, care vine dintr-o sursă destul de demnă de încredere.

Aflăm astfel că telefonul va fi echipat cu un display AMOLED cu diagonală de 6.7 inchi. Un panel cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Cititorul de amprentă va fi integrat sub display, iar camera selfie va avea un senzor de 16 MP.

Pe spate Nothing CMF Phone 1 va avea un senzot foto principal de 50 MP. Lângă el va mai exista un al doilea senzor, pentru detalii de adâncime.

În spatele ecranului vom avea un nucleu hardware format dintr-un chipset MediaTek Dimensity 7300, o memorie RAM de 6 GB sau de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Va exista și un slot pentru card microSD.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se va încărca cu 33W.

Avem chiar și un preț vehiculat pentru Nothing CMF Phone 1, valabil pentru piața din India. Acolo telefonul se pare că va costa aproximativ 190 dolari, respectiv 200 dolari, în funcție de memoria RAM aleasă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep