HomeFeaturedFocusNoile modele de aer condiționat LG lansate în România

Noile modele de aer condiționat LG lansate în România

LG Artcool

LG Electronics a anunțat că noile sale aparate de aer condiționat din gama 2024 sunt acum disponibile și pentru piața locală. Noile soluții de climatizare din gamele Artcool Gallery și Dualcool combină funcționalitățile bine cunoscute cu o puternică componentă de design, integrându-se perfect în cele mai variate stiluri de design interior.

LG Artcool Gallery

Dincolo de o eficiență energetică A++/A+, o răcire uniformă (grație fluxului de aer în 3 direcții) sau de o funcționare în condiții mai bune de igienă, aparatele din seria Artcool Gallery (modelele LG Artcool Gallery Special și LG Artcool Gallery Premium) vin și cu o varietate de opțiuni de personalizare prin aplicația ThinQ. Și asta pentru că sunt echipate cu un ecran LCD Full HD de 27 inchi, mărginit de o ramă din lemn simplă, dar sofisticată, care creează impresia unei opere de artă înrămate, mai degrabă decât a unui aparat de aer condiționat.

Designul modern transformă aparatul de aer condiționat într-un element decorativ care reușește să se încadreze perfect în orice spațiu, datorită display-ului personalizabil ușor de utilizat. Cu ajutorul aplicației LG ThinQ, utilizatorii pot afișa pe ecranul aparatului o gamă largă de conținut, de la imagini simple sau lucrări celebre, la fotografiile preferate din telefon.

Poate cel mai interesant feature, funcția de Mirroring poate aduce conținutul de pe smartphone direct pe ecranul aparatului de aer condiționat.

LG Dualcool 2024

Noul model Dualcool din 2024 integrează cele mai recente tehnologii de climatizare LG, inclusiv funcțiile Soft Air, Auto Cleaning și Freeze Cleaning. Cu un design complex și un finisaj mat rafinat, cel mai recent aparat de aer condiționat LG Dualcool este un element elegant care poate fi controlat și monitorizat chiar și de la distanță prin intermediul aplicației ThinQ.

Aparatul încorporează sistemul inovator DUAL Vane, și poate astfel emite aer cald sau rece în mai multe direcții pentru a oferi un control optim și eficient al temperaturii. În plus, noul model utilizează senzorul Human Detection Sensor, care detectează distanța dintre aparatul de aer condiționat și persoanele aflate în încăpere și își ajustează modul de flux de aer în funcție de aceasta.

Echipat cu compresorul Dual Inverter Heat Pump, noul Dualcool funcționează în orice sezon, având un indice de eficiență energetică UE de A+++. Mulțumită funcțiilor de gestionare inteligentă a energiei, aparatul poate contribui la reducerea costurilor de climatizare a locuinței, conferind eficiență energetică pe tot parcursul anului.

Detalii comerciale

În România, noile modele de aparate de aer condiționat de la LG din 2024 sunt disponibile la retaileri începând cu luna mai. Pentru mai multe informații privind specificațiile produselor accesați pagina web LG România pentru acest segment de produse.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep