HomeFeaturedFocusMoto G85 listat oficial în Europa

Moto G85 listat oficial în Europa

Moto G85

Cei de la Motorola au listat în mod discret modelul Moto G85 în Europa. Este practic același terminal lansat în China ca Moto S50 Neo. Un mid-range interesant, care pare să maximizeze în mod eficient raportul preț/specificații. Cu mici plusuri inclusiv în partea de aspect fizic.

Telefonul este construit în jurul noului chipset Snapdragon 6s Gen 3 de la Qualcomm. Un corespondent contemporan (doar la nivel de denumire) pentru Snapdragon 695. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 12 GB. Capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Sistemul de operare este un Android 14. Avem și un slot pentru card microSD, pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și se încarcă cu 30W. În Europa încărcătorul nu este inclus în pachetul standard. Dar pentru o perioadă limitată de timp, cei care cumpără un Moto G85 primesc un încărcător de 68W cadou.

Ecranul dispozitiului este un pOLED de 6.67 inchi, cu marginile laterale curbate. Rezoluția este de 1080 x 2400 pixeli, rata de refresh este de 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display. Iar un orificiu discret ascunde o cameră selfie echipată cu un senzor de 32 MP.

Pe spate avem un sistem dual-camera. Senzorul principal de 50 MP este ajutat de un ultrawide de 8 MP.

Telefonul vine în trei variante de culoare: Urban Grey, Olive Green și Cobalt Blue. Moto G85 are un preț de 299 lire în Marea Britanie (vezi link-ul sursă). Probabil că în restul Europei va ajunge pe la 350 euro.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep