HomeFeaturedFocusMoto E14 listat oficial în mod discret

Moto E14 listat oficial în mod discret

Moto E14

Cei de la Motorola au listat oficial modelul Moto E14. Un entry-level modest, din categoria Android Go, care mizează mult pe argumentul prețului foarte mic de vânzare. Lipsa specificațiilor tehnice impresionante justifică lansarea discretă, fără tam-tam.

Nucleul hardware este de-a dreptul modest, cu un chipset Unisoc T606, o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Nu e de mirare că doar un Go Edition de Android putea fi rulat decent pe această configurație. Memoria internă poate fi extinsă la nevoie cu ajutorul unui card microSD.

Ecranul lui Moto E14 este un IPS LCD cu diagonală de 6.56 inchi. Are o rezoluție HD+ și o rată de refresh de 90 Hz. De precizat că protecția ecranului este asigurată de o sticlă Gorilla Glass 3. Și că telefonul vine cu o certificare IP52. Camera selfie, cu senzor de doar 5 MP, este ascunsă într-un orificiu discret, poziționat central.

Și pe spate lucrurile sunt simple. Avem o singură cameră foto, cu senzor de 13 MP. Dispozitivul este echipat cu jack audio de 3.5 mm și are abilități dual-SIM.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se încarcă cu 15W.

Moto E14 este disponibil în variante de culoare Pastel Green, Pastel Purple și Graphite Gray. Este listat pe anumite pagini web Motorola din Europa. În Marea Britanie, spre exemplu, are un preț de vânzare de 70 lire.

via Motorola  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep