HomeFeaturedFocusLEAK: Samsung Galaxy Watch FE, foto și specificații tehnice

LEAK: Samsung Galaxy Watch FE, foto și specificații tehnice

Samsung Galaxy Watch FE

Nu mai este un secret faptul că cei de la Samsung sunt pe cale să anunțe și un ceas smart din familia Fan Edition. Samsung Galaxy Watch FE ar putea fi prezentat oficial în cadrul evenimentului din 10 iulie al companiei coreene. Un eveniment Unpacked la care sunt așteptate și noile pliabile Galaxy Z Fold6 și Galaxy Z Flip6.

Ceasul este de așteptat să se bazeze destul de puternic pe modelul Galaxy Watch4. Și specificațiile tehnice, care vin dintr-o sursă cu un istoric foarte bun, par să confirme aceste zvonuri. Este de așteptat ca noua apariție să propună mai multe dimensiuni, pentru a fi adaptat tuturor tipurilor de utilizatori. Iar detaliile tehnice sunt indicate a fi valabile pentru modelul de 40 mm.

Acest model de Samsung Galaxy Watch FE ar veni echipat cu un display Super AMOLED de 1.2 inchi și o rezoluție de 396 x 396 pixeli. Ceasul vine cu un acumulator de 247 mAh. Va rezista la scufundări în apă până la 50 metri. Vine cu certificări IP68 și MIL-STD-810H.

Avem și alte detalii, precum chipset-ul Exynos W920 SoC sau sistemul de operare Wear OS cu interfața proprietară One UI Watch 5.0 peste el. Aceste detalii, la fel ca și memoria RAM de 1.5 GB și stocarea internă de 16 GB, ar putea fi valabile pentru toate dimensiunile acestui model.

Se mai spune că Samsung Galaxy Watch FE va avea un preț foarte accesibil. Rămâne de văzut ce înseamnă acest lucru în concepția companiei coreene.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep