HomeFeaturedFocusHTC trăiește! HTC U24 Pro a fost prezentat oficial

HTC trăiește! HTC U24 Pro a fost prezentat oficial

HTC U24 Pro

Mă bucură mult să văd că cei de la HTC încă rămân activi pe piața de smartphone, ba mai mult, chiar scot un terminal rezonabil, un mid-range capabil, peste medie, cu ceva șanse de reușită. HTC U24 Pro a fost prezentat oficial și arată mai bine decât ultimele telefoane ale companiei. Arată bine, propune specificații interesante și sper ca acesta să fie doar începutul unei reveniri mai consistente a acestui brand emblematic odată pentru piața de smartphone.

Noua apariție vine cu un nucleu hardware construit în jurul unui chipset Snapdragon 7 Gen 3 de la Qualcomm. Memoria RAM este de 12 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Și poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4600 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 60W. Dar și pentru cea wireless de 15W și chiar și reverse charging de 5W.

Sistemul de operare de pe HTC U24 Pro este un Android 14 cu interfața proprietară peste el.

Din punct de vedere fizic, telefonul este echipat cu un display de 6.8 inchi, cu marginile laterale curbate. Un panel OLED cu rezoluție de 1080 x 2436 pixeli și rată de refresh de 120 Hz. Ecranul este protejat de o sticlă Gorilla Glass, iar telefonul vine cu o certificare IP67. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display.

Sistemul foto de pe spate vine cu un senzor principal de 50 MP. Acesta este ajutat de un telephoto de 50 MP (zoom optic 2x) și de o cameră ultrawide cu senzor de 8 MP. Camera selfie este tot de 50 MP și este integrată într-un orificiu discret, poziționat central.

Telefonul vine în două variante de culoare: Space Blue și Twilight White.

Singura problemă a lui HTC U24 Pro pare să fie prețul de vânzare ușor cam mare. Telefonul se va vinde cu 560 de euro în Europa.  Deocamdată este disponibil la un soi de rezervare pe site-ul oficial al companiei (vezi link-ul sursă).

via HTC Europe

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep