HomeFeaturedFocusHonor Magic V Flip a trecut prin Geekbench

Honor Magic V Flip a trecut prin Geekbench

Honor Magic V Flip

Cu o zi înainte de apariția sa oficială, Honor Magic V Flip tocmai a fost testat în Geekbench. Ca de obicei, în baza de date a popularei aplicații de benchmark a păstrat câteva detalii tehnice în legătură cu telefonul. Informații care confirmă anumite zvonuri care deja circulau despre acest smartphone mult așteptat.

Aflăm astfel că dispozitivul va fi echipat cu un chipset Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm. Unitatea testată a fost echipată cu o memorie RAM de 12 GB. În ceea ce privește capacitatea internă de stocare, zvonurile vorbesc despre trei opțiuni (156 GB, 512 GB și 1 TB). Acestea sunt valabile pentru piața din China și nu este clar care dintre ele va deveni disponibilă și la nivel global. Pentru că telefonul își propune să fie disponibil inclusiv în Europa și declară că se luptă direct cu rivalul de la Samsung.

Sistemul de operare de pe Honor Magic V Flip va fi un Android 14, fără îndoială. Peste care se va găsi interfața proprietară a companiei chineze.

Dispozitivul vine cu un ecran extern generos, care este întrerupt doar de camerele foto. Senzorul principal va avea o rezoluție de 50 MP.

Mai știm că autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4800 mAh, care va putea fi încărcat cu cel mult 66W.

Honor Magic V Flip  va fi disponibil în trei variante de culoare: negru, alb și roz. Avem și câteva fotografii leak-uite care ne prezintă toate cele trei opțiuni de culoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep