HomeFeaturedFocusHMD Skyline trece prin Geekbench

HMD Skyline trece prin Geekbench

HMD Skyline

Se știe deja de ceva vreme de intenția companiei finlandeze de a lansa un nou dispozitiv, numit HMD Skyline. Un telefon al cărui design este puternic inspirat din cel al telefoanelor Nokia Lumia. Un design inedit la vremea lui (și cred că și acum poate fi privit la fel) care a făcut mulți adepți. Cred că din acest punct de vedere, decizia de a scoate un asemenea terminal se va dovedi una inspirată.

O unitate de Skyline a trecut prin Geekbench și a lăsat la vedere câteva detalii comerciale. Pe unele le știam deja la nivel de zvonuri și au fost astfel doar confirmate. Un astfel de exemplu este chipset-ul Snapdragon 7s Gen 2 de la Qualcomm. O alegere care ne arată că există oarecare ambiții și la nivel de performanțe.

Unitatea de HMD Skyline testată a fost echipată cu o memorie RAM de 8 GB. Evident, sistemul de operare rulat a fost un Android 14, peste care se va găsi interfața proprietară a companiei.

La nivel de zvonuri știm că memoria internă va fi de 256 GB și că prețul de vânzare pentru acest dispozitiv va fi de 460 euro. Telefonul va avea un display OLED cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Camera selfie va avea un senzor de 32 MP, iar pe spate vom avea un sistem foto compus din trei camere.

Senzorul principal de 108 MP va fi ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o a treia cameră de 2 MP (macro sau adâncime).

HMD Skyline va avea un acumulator de 4900 mAh, care va putea fi încărcat cu până la 33W. Telefonul va veni cu o certificare IP67.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep