HomeCloud & MobilityAplicatia ChatGPT a OpenAI pentru macOS poate fi folosita de toata lumea!

Aplicatia ChatGPT a OpenAI pentru macOS poate fi folosita de toata lumea!

Aplicația macOS a OpenAI este acum disponibilă pentru toată lumea, după ce inițial a fost nevoie de listă de așteptare pentru a putea beneficia de ea.
Aplicația macOS a OpenAI este acum disponibilă pentru toată lumea, după ce inițial a fost nevoie de listă de așteptare pentru a putea beneficia de ea.

Începând de ieri, aplicația ChatGPT a OpenAI pentru macOS este disponibilă pentru toată lumea ce dorește să folosească Ai-ul GPT. La fel ca anunțul Apple legat de Apple Intelligence, OpenAI spune că și aplicația sa este construită să se integreze perfect cu toate activitățile desfășurate pe macOS.

Se poate lansa simplu din CMD + Space și apoi scris chatgpt, sau Option + space shortcut: https://openai.com/chatgpt/mac/ .

Cred că știți că de fapt aplicația în cauză este doar o interfață pentru serviciul ChatGPT prin care puteți introduce date prin voce, poze și chiar fișiere, care odată ajunse pe server-ele OpenAI sunt ˝analizate˝și folosite pentru a oferi răspunsurile la întrebările pe care le aveți.

Interesantă mi se pare posibilitatea de a folosi exclusiv vocea, așa cum se poate pe iOS/Android și cu Copilot. OpenAI spune că modalități îmbunătățite de interacțiune prin voce posibile via ChatGPT-4o vor veni în perioada următoare, acum că toată lumea are acces la aplicația desktop.

Și poate cel mai important, folosirea aplicației ChatGPT a OpenAI pe macOS nu e restricționată la un cont ChatGPT plătit – și cei ce nu au un abonament pot beneficia de ea, evident cu restricțiile de rigoare.

Aplicația e disponibilă direct pe site-ul OpenAI și se poate descărca de aici. E un mod de a vedea cam cum o să fie Apple Intelligence, mai ales că e foarte posibil ca în Europa să nu vedem AI-ul prea curând!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep