HomeFeaturedFocus5G+ gratis de la Orange, pe perioada verii

5G+ gratis de la Orange, pe perioada verii

Orange a anunțat că oferă gratuit, pe perioada verii, accesul la servicii 5G/5G+ pentru toți clienții Orange si YOXO.
Orange a anunțat că oferă gratuit, pe perioada verii, accesul la servicii 5G/5G+ pentru toți clienții Orange si YOXO.

Orange România continuă să își testeze capacitatea 5G/5G+ a rețelei și anunță că pentru perioada verii (mai exact între 20 iunie – 31 august) permite tuturor abonaților YOXO și Orange să folosească gratuit serviciile 5G/5G+ în România, indiferent dacă au sau nu această opțiune.

˝Fie că fac streaming, își testează aptitudinile cu jocurile momentului sau aleg să lucreaze de la distanță, rețeaua 5G+ oferă clienților Orange o conexiune stabilă și cele mai bune viteze de internet mobil.˝

Așa se face că în zonele cu acoperire 5G/5G+, utilizatorii Orange vor avea parte de o experiență de conectivitate semnificativ îmbunătățită datorită performanțelor de peste 4 ori mai mari, oferite de rețeaua 5G+, ce aduce viteze de până la 1,5 Gbps versus cele 4G+ de până la 0,35 Gbps. Recent, Piteștiul a fost adăugat pe harta zonelor cu acoperire 5G+/5G, astfel că rețeaua Orange 5G+/5G este în prezent disponibilă în 39 de orașe din întreaga țară. De asemenea, numărul orașelor cu 100% acoperire 5G a crescut constant, acestea fiind: Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Totodată apar și câteva oferte interesante pentru portare:

  • Fun 6 cu 20 GB internet și minunte și SMS naționale nelimitate, acum redus de la 6 la 3€/lună 
  • Fun 11, redus de la 11 la 5,5€/lună, care include internet 5G+ nelimitat, 5,96 GB în roaming SEE, nelimitat minute și SMS naţionale și în roaming SEE, dar și 300 minute internaţionale. Pachetul de portare este completat de ofertele la telefoane 5G și prețuri speciale la Buy-Back 5G.

Pentru clienții YOXO, cei cu abonamente de 9 sau 19 lei și care în mod normal au acces la rețeaua 4G+, acum vor putea accesa vitezele oferite de rețeaua 5G+, în timp ce clienții cu abonamente de 39 lei care deja au acces la 5G, vor beneficia pe durata verii de un upgrade la 5G+. Iar până pe 28 iunie, clienții noi și cei care activează un număr nou YOXO cu un plan tarifar de 19 sau 39 lei, primesc un bonus de 100 GB, valabil 30 de zile.

Dacă vreți mai multe detalii, intrați pe site-ul Orange.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep