HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note 13R debutează oficial

Xiaomi Redmi Note 13R debutează oficial

Xiaomi Redmi Note 13R

Cei da la Xiaomi aruncă încă un membru în familia Note 13, care oricum este destul de numeroasă. Xiaomi Redmi Note 13R este un mid-range accesibil, care ar avea șanse să facă o figură frumoasă dacă ar avea parte de o disponibilitate generoasă. Un telefon fără mari pretenții, dar care pare să fie capabil să facă față pretențiilor unui utilizator mediu de Android.

Telefonul este construit în jurul unui chipset Snapdragon 4 Gen 2 de la Qualcomm. Propune nu mai puțin de cinci configurații posibile de memorii. Cea de intrare are 6 GB de RAM și o memorie internă de 128 GB. Cea de top ajunge la 12 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Are și slot pentru card microSD.

Ecranul lui Xiaomi Redmi Note 13R este un IPS LCD cu diagonală de 6.79 inchi. Un panel cu rezoluție fullHD+ și o rată de refresh de 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală este împins în lateral, integrat în butonul fizic de pornire a telefonului.

Un orificiu central ascunde o cameră selfie cu senzor de 8 MP. Pe spate avem un sistem compus din două camere, cu un senzor principal de 50 MP. Al doilea este un macro de 2 MP care nu prea ajută.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 33W.

Xiaomi Redmi Note 13R este deocamdată disponibil doar în China. Prețurile de vânzare pornesc de la aproximativ 190 dolari și ajung până la aproximativ 300 dolari.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep