HomeFeaturedFocusVIDEO: test de rezistență pentru noul iPad Pro

VIDEO: test de rezistență pentru noul iPad Pro

iPad Pro

Cei de la Apple și-au prezentat recent noua generație de tablete iPad Pro. Două produse care au venit cu noi recorduri în materie de dimensiuni. Sunt cele mai subțiri tablete realizate de compania din Cupertino. Modelul cu ecran de 13 inchi are o grosime de doar 5.1 mm. Și cel de 11 inchi, cu ai săi 5.3 mm în grosime este impresionant.

La așa aspect fragil, automat se ridică întrebarea legată de rezistența acestora, mai ales la îndoire. Ei bine, ca de obicei, JerryRigEverything vine cu un răspuns la această întrebare. Și vă dați seama că nu s-a mulțumit doar cu acest test. Și a trecut și produsul Apple prin toate caznele la care supune orice dispozitiv mobil care îi pică în mână.

Vedeți în materialul video de mai jos cum s-a descurcat iPad Pro la zgârierea cu obiecte de diferite durități. Și cum a reacționat ecranul său atunci când a fost expus la flacără deschisă. Tot timpul m-am întrebat cam care ar fi incidentul corespondent unui asemenea scenariu. În fine, am avut parte și de un test de îndoire.

Rezultatul este discutabil, prefer să nu-i ofer o interpretare personală. Avem un dispozitiv de doar 5.1 mm grosime, care pare să funcționeze la final. Dacă este destul sau nu, decide fiecare.

via JerryRigEverything  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep