HomeFeaturedFocusSony Xperia 10 VI a fost prezentat oficial

Sony Xperia 10 VI a fost prezentat oficial

Sony Xperia 10 VI

Dacă Sony Xperia 1 VI a trecut la o proporție mult mai convențională a ecranului (19.5:9), modelul mid-range compact Sony Xperia 10 VI rămâne la emblematicul 21:9. Propune un panel OLED cu diagonală de 6.1 inchi și rezoluție de 2520 x 1080 pixeli, protejat cu Gorilla Glass Victus. Acesta vineînsă doar cu o rată de refresh standard de 60 Hz. Telefonul are o certificare IP68. Spatele și rama laterală sunt realizate din plastic reciclat.

Camera frontală are un senzor de 8 MP și este integrată în marginea superioară a ecranului. Pe spate avem acum doar un sistem dual-camera cu un senzor principal de 48 MP și unul ultrawide de 8 MP. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

La interior Sony Xperia 1 VI mizează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Există și un slot pentru card microSD, unul hibrid care anulează al doilea SIM.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu 30W. Sistemul de operare este un Android 14. Avem aceeași promisiune de trei upgrade-uri majore ale acestuia și patru ani de suport software periodic.

Sony Xperia 1 VI vine în trei variante de culoare: alb, negru și albastru deschis. Va deveni disponibil la jumătatea lui iunie și are un preț de 400 de euro valabil pentru Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep